Voi, tämä on kyllä aivan äärettömän mahtava haaste, suuri kiitos Paula Majurille, tämän haasteen "äidille"!!!! Tässä on haaste:

Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 Tampere

 

2159996.jpg

 

Tähän haasteeseen oli aivan pakko osallistua!! Meinaan koittaa ehtiä tekemään lisääkin kortteja, jos vaan ensi viikon työviikko antaa lainkaan periksi!! Onneksi kortteja voi tehdä ja lähetellä myöhemminkin!!!

Tässä siis korttejani, jotka lähtevät huomenna Treelle:

kuvia10391a-2.gif

 

kuvia10392a-1.gif

 

kuvia10393a-1.gif