Nuorimmaisen tempperamentti tuli taas kivasti esiin tänään. Hain hänet synttäreiltä, eikä ollut nähtävästi vielä kiva lähteä.. Huh huh.. Tättähäärä paineli kiukustuneena eteiseenpäin ja meinasi matkalla kaataa yhden naulakon. Sitten rajatonmäärä mökötystä ja kiukkua. Pilasi minun päiväni. Seuraaville synttäreille poikkeutetaan vain lahja ja samantien kotio. Ei saa lähteminen aiheuttaa tuollaista mielenilmausta.. Jollain se on opittava. "Siperia opettaa" lohduttaa siskoni.. oikeassa on.

Seuraavat synttärit meni pääkipua potiessa. En ollut parhaalla mahdollisella tuulella. Huominen työpäiväkin ahdistaa vähän. Ei oikein jaksaisi innostua. Moni asia vaivaa, on vaikea keskittyä työhön. Rahahuolet niistä isompina. Joskus olisi kiva, että vähän helpottaisi. Sillai oikeesti.

Onneksi Miehen kanssa menee hyvin, oikeestaan ihan älyttömän hyvin. Vinkeetä, vaikeeta selittää.. Lapsetkin ovat suurimmaks osaks ajasta tosi hienosti, noita (nuorimmaisen) tättähäärä-kohtauksia lukuunottamatta.. Onhan se tietty hienoa, että on luonnetta. Toivottavasti pärjää elämässään paremmin.. Nyt lapsille iltasatu, sitten saunaan. Teeveetä vois katsoa vähän, se näkyy vähemmän punaisena nyt. Saatiin lisäaikaa.. :-)