Ylämäki-alamäki-ylämäki-alamäki.. Tällaista se on tuo tie-asian eteneminen,, juu, ja mun tunteet. Ens viikon maanantaina puhelin soi aika monessa paikkaa, on niin sanoakseni SELVITYSTEN PAIKKA!! Mennään rytinällä eteenpäin, ja muuten ollaankin hissukseen.. hihiii! On tää.. eilen vuodatin kyyneleen jos toisenkin, ja valvoin ihan liian pitkään, kun uni ei vaan tullut, kun ahdisti niin. Ja just nyt on taas vähän uhmakkaampi olo.. Toivottavasti se tästä!

Huomenna IIIIIIHKU IIIIIIHANA Iso Siskoni ja Hänen Ihana SanaValmis Miehensä lupasivat ottaa nuoremmat kekarat hoiviinsa, että minä ja Mies päästään Liedon Motoristikirkkoon!!! Nyt pitäis kaiketi sit mennä unille pian, että jaksaa herätä ajoissa lapsia viemään!! Kyllä kieltämättä tuo piristää! Ja kun ovat menneet lupaamaan suht nättiä keliäkin huomiseksi! Ei muuta kun nahkat päälle ja takaboksiin (mulla siis edelleenkään EI ole moottoripyöräkorttia. Kakspyörästä en saa ajaa, mutta 20-pyöräistä kyllä! hih! Kyllähän sitä LUULIS, että mitä enempi on pyöriä, sitä varmemmin pysyy pystyssä.. mutta voin vannoa, että kaikki on mahdollista=) Joo, ja ei siitä sitten sen enempää..

Mutta Ruhanna, jos luet tätä joskus(vaikka huomenna, kun hoidat mielettömällä pieteetillä mun silmäteriäni), kiiiiiiiiiiiiitos!!!!! Kylläs sä tiät! Kyllä kaikki vielä muuttuu riisiksi!