Eilen iski minuun ja Mieheeni flunssa. Kuumetta ja tukkoisuutta. Olo on aika kauhea. Keskimmäinen poika niiskuttaa myös. Toivottavasti tämä ei käy kaikkia läpi. Tänään ei ole jaksanut muuta tehdä kuin ruuan, pestä monta koneellista pyykkiä ja hermostua nuorimpien riidanpoikasiin turhankin ärhäkkäästi. Kun aina ei vaan jaksa.. Juoppohullun päiväkirjaa on tullut luettua useampi sivu. Miehelle ostin sen joululahjaksi, tai yhteiseksi, miten vain, ja nyt luetaan sitä yhdessä... Minä aina silloin kun mies ei. Lupasin, että hänellä on etulukemisoikeus.. (hieno sana..)

Eilen Mies osti minulle kakkosimurin, josta tulikin ykkösimuri. Huomattavasti parempi tämä uusi!! Kun vaan jaksais imuroida!! Lapset lupas imuroida, nuorin haluaa imuroida yläkerran, ja toiseksi nuorin alakerran. Mies lupasi muutaman euron vaivanpalkkaakin!! Saispa itekin aina :) Ei vaan, kiva kun lapset tykkää osallistua, ennenkin ovat imuroineet, ja hienoa jälkeä on tullut!!

Mutta nyt hiukan vielä huilaileen, sitten lapset iltatouhuilleen, ja nukkumaan. Unirytmi on mennyt hiukan sekaisin meillä kaikilla, eli ihan turha on yrittää lapsia vielä unille, koittaa tuossa reilun puolen tunnin päästä käynnistellä iltatoimia. Pikkuhiljaa oikeeseen suuntaan!!