Ihan simona unettaa!! Kyllä se niin on, ettei tuo valvominen tee hyvää! kelleppä tekisi, mutta väsyttää silti.. Tietty turha valittaa; kuka käski eilen valvoa ja tuunata tätä sivua keskellä yötä.. Kivaa se kyllä oli!  Kiitos  *** kommenteista!! Juu se laskuri kai laskee kerran aina yhden ihmisen, sitten jos hän käy uudestaan, laskuri ei noteeraa..? ÖÖÖÖ.. tai ehkä jotain sinnepäin tai sieltä pois.. Tää on kyllä mulle aika hepreaa vielä..

Eilen tuuli ja tänään sataa. Hohhoijjakkaa!! Talvea odotan kovasti, kun ei vaan tulis enää sellasia märkiä talvia, vaan kunnollisia minimissään -15pakkasasteen lumitalvia!! Sellasia lapsuustalvia, voi niitä aikoja.. Vaikka taitavat ne leudot mallit olla täällä jäädäkseen :-(

Mulla on sauna lämpeemässä ja ajattelin ihan ottaa ja juoda yhden saunaoluen, isäntä kun oli muutaman laittanut kylmään valmiiks. Puut loppuivat sisältä, sain kyllä kaikki pönttöuunit lämmitettyä ja saunankin vielä! Tarkkaan laskettu, kun ei tuonne kaatosadetuuleen viittis ihan ehdointahdoin mennä. Vaikka onhan se niinkin että minkä taaksensa jättää niin edestänsä löytää. Huomenna on suht kiire päivä. Täytyy mennä parturiin, oma ja pojan pää ovat tällä kertaa "vadilla". Ja miljoona muutakin asiaa olis hoideltavana. Toivottavasti muistan edes lasten koulu- ja hoitojutut: milloin uimaan, milloin naamiaiset ja milloin mitäkin.. Kirjoittelin jo lapuillekin asioita, tuppaavat tuolta päästä muutoin katoavan. Lapset olivat tänään peräti jo klo20.30 sängyissään, eivät tosiaan nuku vielä, mutta eiköhän se tuosta.. Katselin hampaidenpesun jälkeen kelloa ja sanoin näille nuorimmaisille, että äiti ei sitten lue kuin osan satua.. Loppuunhan se täytyi lukea, ei siksi että lapset olisivat vaatineet, vaan siksi kun en itse malttanut olla kuulematta loppuratkaisua.. hyvä minä.. Nyt käyn kyllä siellä saunassa, yhtään ei ole vara lisätä puita ellei mene pihalle ja sitä en kyllä ihan heti tee tuolla kelillä! Jos jaksan, lisään vielä jotain myöhemmin. Tänään täytyy kyllä mennä ajoissa nukkuun!!!