Nyt se taitaa olla siitepölysesonki taas oikein parhaimmillaan.. Nenä kutiaa ja on niiiiiiin väsy olo. Huomenna haen allergialääkkeet. Toivottavasti eivät väsytä enempää, nytkin on vaikea pysyä hereillä. Huoh!

Siivottiin lasten kans lastenhuonetta nyt illalla aiemmin. Vaihdeltiin lelujen laatikoita paremmin sopiviks ja mä terottelin värikyniä ja testailtiin tussien kuntoa. Kivan siistiä taas, sillai enempi kuin "normaali"-iltasiivoilun jäljiltä. Jotain mukavaa sentään!

 Mulla olis vielä hetki aikaa, ennenkuin on itekin pakko mennä unille. Ajattelin tän kirjottelun jälkeen tuijottaa hetkisen aktiivisesti keittiön pöydällä lojuvia askartelutavara"röykkiöitä", ja nähtävästi jaksamisen puutteen takia päättää askartelun sijasta keittää kupillisen teetä ja mennä sen juotuani nukkumaan. Sain eilen tehtyä yhden leimakuvakortin Baulalta saamistani leimakuvista, ja Tintin vaihdosta saamiani leimakuvia värittelin muutamia lisää. Sayltani saamista leimakuvista olen niinikään ehtinyt värittää jo pari.. Koskahan alan varsinaisia kortteja väsäileen. Aika kaikenkattavaa tää väsymys.  Omalle Saylleni olen jo koonnut paketin, ja pian sen lähetänkin eteenpäin!

Huomenna töissä on sentään jotain kivaa tulossa, sellasta "perustyötä", sekin voi virkistää kivasti. Mutta nyt muutaman blogivierailun jälkeen unille. Tai siis sinne teen keittoon. Öitä!