Minullekin on kertynyt jos jonkinlaista askartelumateriaalia, ja tietysti -niinkuin niin monella muullakin- tilanpuute vaivaa aika akuutisti.. Olen siis koittanut keksiä säilytysratkaisuja, jotka veisivät mahdollisimman vähän tilaa. Makuuhuoneessamme on tällä hetkellä KIRJAIMELLISESTI askarteluNURKKAUKSENI, eli 3muovilaatikkoa, 3lokerikkoa, ja 6kpl erilaisia metallirasioita, joihin olen totaalisen ihastunut, sekä myös pienempi 4laatikollinen lokerikko, muovikori ja pahvilaatikko. Kaikki tämä siis yhdessä nurkassa, Mieheni on totta tosiaan ihanan pitkäpinnainen... =) 

 Kellarissa on jo lipasto, jota Mies "tuunaa", eli ottaa huonoja maaleja pois ja sitten nähdäänkin, maalataanko se, vai mitä sille tehdään. Se on meikäläisen jäteaseman löytöjä, viety ihan luvan kera pois!!!  Ja siitä siis tulee askartelutavaroideni säilytyslipasto. Mutta tällä hetkellä sitä ei vielä ole, joten viikonloppuna siivosin makkarissa jo olevaa lipastoa, ja sain 2 laatikkoa tyhjäksi, jotka valjastin osalle askartelumateriaaleista. Toiseen sain kirjekuoret ja toiseen kynät ja pakkauspussit& kirjaintarrat&tarranauhat ym.

Tänään laitoin osan irrallisista papereista ihan muovitaskuihin ja kansioon, siellä pysyvät siistissä kunnossa. 1711586.jpg                           Osan jätin kodinkansioon, missä ovat ennen olleet, muuten ihan hyvä paikka, mutta kansio ei mennyt kiinni, ja oli vaikeasti säilytettävä. 1711582.jpg                        Lisäksi paperit menivät herkästi ruttuun, jos ei huomannut laittaa&ottaa niitä varovasti sieltä. Korttipohjia on aika kasa, niille pitäisi vielä löytää hyvä säilytysratkaisu. Tällä hetkellä ovat toisessa kodinkansiossa, mutta niinkuin noiden papereiden kanssa, se on hankala säilytettävä, sillä sekään ei mene kiinni... Tietysti, jos hankkisi niitä kansioita lisää, ei tarvisi yhtä tunkea niin täyteen... yksi ratkaisu sekin! Jos teillä on hyviä ideoita, laittakaa kommenttia!!