Eilen sain kaksi uusinta korttiani menemään eteenpäin, ja 4kpl jäi kotiinkin uudesta satsista. Kuvia koitan laittaa tänne taas sitten kun on paremmin aikaa. Tilasin ensimmäiset joululeimasimet, Penny Blackiä taisivat olla kaikki. Valitettavasti en kaikista yrityksistäni huolimatta ehtinyt ajoissa tilaamaan Crafticalta High Hopesin jouluista kissa-leimasinta, arvasinkin, että se on tosi suosittu.. Täytyy toivoa, että seuraavassa satsissa minäkin saisin omani..

Sitten, eilen, piirsin hävettävän pitkän tauon jälkeen muotokuvan! Ja aika kiva siitä tulikin, kun ajattelee, että ihan "kylmiltään" sen tein, ja suht pikaisesti. Laitan siitäkin kuvaa jossain vaiheessa.

Mies on parturissa, ja kun hän tulee kotiin, lähdemme Isoon Cityyn ostamaan Tokaluokkalaisen pyörään vaihdevaijerin, ja moottoripyörään jotain palikoita, Mies sanoi, että siinä on jokin vika.. Surku!!!

Ihanaa kun on Viikonloppu! Tänään käyn muksujen vaatteet läpi, tokaluokkalaisella taitaa olla kahdet farkut, jotka ovat sopivan kokoiset, muut ovat jo aivan liian lyhyet!  Häneen on iskenyt siis kasvupyrähdys, sillä koulun alkaessa käytiin läpi vaatteet, ja silloin oli enemmän sopivia.. Mutta kiva juttu, kun lapset kasvavat!

Mutta nyt valmistautumaan lähtöön(=etsimään sukat.....=)!