Tänään on ollut tosi rauhallinen päivä. Nukuttiin myöhään, sillä eilen kyllä valvottiinkin myöhään.. Pelattiin uutta monopoly-peliä isompien kanssa varmaan yli kahteen yöllä, pienemmät pelas jääkiekkopeliä ja legoilivat. Tänään käytiin koko perhe kävelyllä, oltiin kaikki raittiin ilman tarpeessa. Tyttäristä vanhin oli hiukan ajatusta vastaan, mahtaako olla ikä syynä, ettei koko perheen yhteinen kävelyretki ole ihan top-10ssä.. Mainittiin neidille kyllä asiasta (:"mutta mähän kävelin vain ihan normaalia vauhtiani.."), hän oli unohtanut ottaa avaimensa mukaan, ja odotteli meitä muita sitten varmaan puolen tuntia kotopihassa.. Mutta onneksi sisälle päästyään, hän oli jo ihan oma ihana itsensä!!!

Saatiin joku tutustumistarjous plussa-kanavasta, peruin sen heti samana päivänä kun se kortti meille saapui, näin tehden saamme koko kuukauden katsella ilmaiseksi plussa-kanavia, mutta kuukauden päästä kortti lukkiutuu, eikä tarvitse maksaa mitään! Muut katsovat nyt niitä uusimpia kanavia, nuorin askartelee tuossa vieressä mulle huomista synttärilahjaa..

Aamulla pitää jaksaa siivoilla lastenhuonetta, siis sillai että vaihdetaan toivottavasti huonekalujen järjestystä.. Katsotaan nyt miten saan muut innostumaan ajatuksesta..

Sellanen kysymys olisi, että onko teillä muilla tapahtunut silleensä, että ei jostain syystä saa siirrettyä kuvia tänne blogiin??? Mulla on ne kuvat oikeaoppisesti täällä blogin kuvagalleriassa, mutta en onnistu nyt siirtämään niitä tänne enää.. Onkohan kyseessä jokin ohimenevä vika vaiko pitäisikö sille tehdä jotain??

Nyt lopettelen, jos vielä jaksais tehdä jotain... Lukea kirjaa, koota palapeliä, katsoa töllöä, pelata pelejä... Tai vain olla.. Pian mennään nukkumaan, ettei huominen päivä enää mene nukkuessa!