On aika väsynyt olo.. Olisin aika valmis jo untenmaille, mutta kaipa on järkevää hiukan odottaa vielä. Jospa tuossa kahreksan mais sit koittas kömpiä vällyjen alle! Pitäis vielä tehdä jotain työhommia, lähettää muutama sähköposti, onneksi eivät ole järin pitkiä!

3D-kuvia olen leikellyt, hyvin on kortit meneet kaupaksi, ihan jo niin, että täytyy uusia tehdä reippaammin! Muutamasta uusimmasta en kerennyt ottaa tänne kuvia, kun ehtivät mennä jo. Ihan hyvä sinänsä. Olen säästänyt ostoskuitit askartelujutuista, ja jos "myynti" alkaa mennä yli ostetun summan, täytynee alkaa harkita toiminimen perustamista. Sekin olisi yksi unelmani! Te, joilla on jo tmi, kommentoikaa onko siitä minkälaisia kuluja, kannattaisko ym?? Olen ollut verotmstoon yhtydessä kerran jos toisenkin, ja päädyttiin näin aluks tällaiselle "kokeilevalle" linjalle. Mutta juu, kait sitä täytyis keskittyä noihin työjutskiin vielä hetkeks.

 Lapset ovat mummun hellässä hoivassa, joten olen noin kaks viikkoa ihan ypöyksin=(  Viikonloppuna onneks nähdään, lasten ja Miehen kans. Käydään varmaan Miehen kanssa mummun mökillä lapsia katsomassa, juu, ja mummuakin siinä sivussa! Ihanaa kun on tuollainen Äitee, joka mielellänsä muksut luoksensa ottaa. Olis nuorempien lasten kohdalla muuten aika ongelmallista nämä hoitojutut.. Pian on onneksi kesälomakin, joten saadaan olla enemmän yhdessä!!

Ja taas lopetan, joten öitä!