Hartte-Vainaa haastoi listaamaan viisi hyvää puolta omasta ulkonäöstä... OORRAIT.. Tässä niitä alkaa nyt tipahtelemaan.. Kröhömmmm..

1. Silmät on isot ja kosteet kuin lehmällä, väri on ruskea... Joo, onhan ne suht isot, ja kun tulen kerta herkästä suvusta, niin kyllä ne kostuu, olin sitten suruissani tai iloissani ja välissä myös silloin kun on jotain siltä väliltä..

2.Hampaat.. tarkemmin nuo 2 yläetuhammasta, hammaslääketieteen riemuvoitto! yläasteikäisenä tein telinejumppatunnilla yhden voltin sijasta puolitoista volttia, ja vetäisin omalla polvella etuhampaani kitalaensuuntaisiksi(virtaviivaisuus taisi olla päivän sana). Hampaat väännettiin takaisin paikoilleen, ja laitettiin sellaiset "kivat" muoviraudat pitämään niitä paikoillaan. Juurihoitojen jälkeen raudat poistettiin, ja aika pian toinen hammas mustui!! Etuhammas! ARGGG!! Uudet hampaat minulle luvattiin, kun toinenkin mustuisi.. Vieläkään en ymmärrä niitä (noin)kolmeatoista vuotta, jotka jouduin odottamaan toisen hampaan mustumista, että MIKSI???? MIKSI piti odottaa, kun kerta varmaa oli että se mustuisi!! Mutta mustuihan sekin sitten vihdosta viimein!!! Ja sitten sain ihan aidot (arabian:) posliinihampaat kullatuin taustoin..Wau! Aika hianot! Omista otettiin mallit, mutta onneks niitä ei laitettu sillee söpösti limittäin, miten alkuperäiset oli, vaan tuollai kivasti vieretysten..

5. (no okej, ei siis vielä, mutta nyt täytyy alkaa oikein miettimään) Siis: 3. öö..alahuuli! Siinä on tarpeeksi muttei liikaa paksuutta, väriäkin löytyy sopivasti. Onnistuneempi se on ainakin kuin ylähuuli=)

4. hiusten väri on luonnostaankin ihan jees! Välillä kyllä autan "Luonto-Äitiä" värjäämällä niitä punasemmiks.. Paksuudesta en kuitenkaan kommentoi sanaakaan!! (nimimerkillä: "Arka Paikka")

5. Nenä on tuollainen persoonallisen aristokraattinen, muttei kuitenkaan VALTAVA vaikka näkyvä onkin(pakkohan siitäkin on pitää, eihän sille kuitenkaan mitään voi..ja jos erilaisen suhtautumistavan siihen ottaisin, SIITÄ TULISI ONGELMA!!!!)

No huh! Tehty on!!

NYT HAASTAN KAIKKI TÄÄLLÄ VIERAILLEET LUETTELEMAAN VUOROSTAAN 5 HYVÄÄ PUOLTA OMASTA ULKONÄÖSTÄ!! Laittaisitteko myös kommenttia, kun otatte haasteen vastaan! =)