..Olenhan minä aikuinen jo.. ilmerypyt ja kilojen&hetipitiliiman vakaa yhteistyö kertonevat jo sen, etten ole enää poikanen. (Katos kun pukkas runookin hiukan..) .. Juu, mutta kun. Äitee tuli meille tänään, ja siinähän minä, äitini kylkeen liimaantuneena katselin Housea ja aiettä kun teki hyvää! Muistutin kyllä ihan mielettömästi omaa nuorimmaista "nyhjäriäni" kun hän nyhjää minun vieressäni.. olen tietysti AAVISTUKSEN isompikokoinen mutta muuten kuitenkin.. kuin kaksi marjaa..

Kait se on tämä oma uupumus, joka ei meinaa hellittää millään. Sitten kun tulee Äiti paikalle, hän ikäänkuin olemassaolollaan kantaa jo osan taakkaa, jota ei tiedä edes olevan! Pieni hengähdystauko tekee minullekin hyvää! Ehkä se tästä, pikkuhiljaa..

Mies tulee toivottavasti huomenna!!!!!! Tiedossa on jonkinverran kahdenkeskeistä aikaa, ties vaikka lenkillekin eksyttäis! Mummu lupas vahtia lapsia!! Kyllähän meillä aika hyvin toimii sekin, että isommat vahtivat pienempiä, mutta ei pieniä voi isompien lasten vastuulle alvariinsa jättää. Isommat eivät aina edes ole saamaksissa.. Mummu(äitini siis) on siitä kiva, että ei tarvi stressata lastenhoitoa, mummu tekee sen enemmän kuin mielellään, ja on siitä vielä niin kiva, että osaa kieltäytyä jos on omaa menoa tai vaikkapa haluaa vain olla itekseen.. Ei tarvi pelätä "ylikuormittavansa" häntä. Saa olla rauhallisin mielin: silloin kun hän tulee meille tai lapset(tai osa lapsista) hänelle, hänelle TODELLAKIN se käy silloin!!! Osaan olla kyllä TOSI kiitollinen tuollaisesta mummusta!!!!

Huh, kait sitä pitäis taas kömpiä sänkyynpäin.. unettaa jo. Ai niin, sain siskoltani LAINAKSI ihania vaatteita, pelasti huomisen päiväni, ja mahollisesti koko viikonlopun!!!!! On se kyllä kanssa ainutlaatuinen sisko, sellanen kun isosiskon kuuluukin olla!! Pitää pikkusysteristään hyvää huolta, välillä tietämättäänkin! Sopivasti tulee naljailuja, ettei vallan "korokkeelle" jää asumaan, on inhimillinen, mutta sitten niin iiiiihanan empaattissympaattinen!! Ja sitäpaitsi, kukaan joka tykkää ylex:n iltapäivähuumorista, kummelista ja "arvaisin, että kahvi"-imitaatiosta, ei voi olla muuta kuin extrahyvätyyppi!!!

Mutta nyt mä kyllä hilpaisen vällyjen väliin; vielä yksi yö palelua, ennenkuin "Mies"-mallin lämpöpatteri saapuu!! Kyllä mä tän vielä kestän, nou hätä!! Kauniita unia!!!