Miten nuo kirjoitukset voi lokeroida omiksi ryhmikseen? Onkohan se vaikeaa?? Auttakaa ja kommentoikaa, neuvoja otan enemmän kuin erittäin mielelläni vastaan!! Vois olla sellaset lokero-jutut, missä olis leipomukset, sit askartelut, nukkekoti, piirrustukset, kirjat ja "päiväkirja"-osio.. Voiko nuita jo olemassaolevia kirjoituksia liittää ja jakaa niihin?? Jelppiä!!! Kiitos!

Sain ajatuksen, että vaikken mikään kondiittori olekaan, jotain leivon ja joskus jopa teen ruokaakin, ja ne onnistuneet jutut voisin laittaa tännekin!! Voipi(?) olla(?) että "joulupukki"(?) tuopi(?) sellasen nykyaikasen(?) digikameran(?) meille(?) jouluna(?), ja sehän olisi kiva sillä sitten räpsiä kuviakin niistä tuotoksista!! Olen kuolannut tuntitolkulla joidenkin leipovaisten blogien äärellä, ihania ohjeita, ja vielä kuvat silmänruokanakin!! Sitä vois saaha itestään enempi irti tuolla keittiön puolella, kun olisi pikku- porkkanana ikäänkuin se, että omat leipomukset vois laittaa tännekin näytille!! Siskoni on ihan mahottoman hyvä leipuri&ruuanlaittaja, kuten äitini myös(molemmat sen alan ammattilaisia!), ja taitava on myös anoppi-kultakin! Voisin heidän luvallaan joitain heidänkin ohjeita laittaa tänne!!

Neidin nukkekodin vaiheista olisi kiva kanssa laittaa tänne kuulumisia kuten niin monesta muustakin asiasta!!

Mutta tästä päivästä hiukan.. Ei se sitten niin paha ollutkaan, kuin eilen pelkäsin! Sain extempera-idean mennä oman lapsista vapaan tuntini aikana lenkille, ja sain houkuteltua ystävänikin mukaan! Teki tosi hyvää!! Oli aika kireä olo henkisesti koko päivän. Menot ja harrastukset ym menivät lenkin jälkeen jouheesti, kyläileenkin ehdittiin ihan kivasti. Alakerran uuniin laitoin tulet, kun tultiin kotio, toivottavasti pääsisi pian laittamaan peltejä kiinni, väsyttää!!

Huomenna juhlitaan vielä neidin synttäreitä, mummu ja täti perheineen tulevat käymään! Onneksi ei tarvi mitään kakku- juttuja tehdä, mennään sillai rennommin tällä kertaa! Kyllähän sitä vois tehdäkin, mutta kun se pitäis sit syödäkin.. Nyt pitäis koittaa saaha painosta kaks kiloo per kuukausi pois.. Saas nähä miten plikan käy!!!

Mutta huomiseen! Aikainen herätys luvassa eli nukkumaan siis mars!