Sairaslomaa toisen perään.. Ma-ke lasten takia, vaiks olivatkin sairaslomaa kirjoittaessaan sitä mieltä, että äiti tässä taitaa se kipein olla. Joo, ei meinaa kuume laskea. Ei vaan enää jaksa mennä lääkäriin. Ylikin pari viikkoa on ollut enemmän ja vähemmän kuumetta, vähintään kuitenkin joku 37,5astetta. Olen kyllä jo ihan naatti. Stressiäkin on vaikka muille jakaa, oliskohan vapaaehtoisia jakajia, jos vaikka helpottais.. Olis se hyvä kun sterssiä ja pahaa oloa vois tosiaan jakaa ja osittaa niinkuin täytekakkua. Että kun tulis oikein hirveä olo, vois sen kakun vaikka puolittaakin saman tien, ja heittää vaikka toisen puolen roskiin, ja sit heti helpottais.. Jotain sellasta pitäis varmaan tehdä, ei tästä muuten mitään tule. Lapset nyt ainakin onneksi tuntuvat terveemmiltä, pojalle tuli yskä uudestaan, mutta korkea kuume on jo pois. Tänään jaksoivat nahistellakin sen verran aktiivisesti toistensa kanssa, että kyllä he terveitä alkavat olla!! Aamulla katson tilanteen, vieläkö ollaan kotona vai palataanko arkeen.

Perjantaina operoidaan neidin korvat. Putkitus. Onneksi, ehkäpä neitikin alkaa olla taas terveempi sen jälkeen.

Tälläisinä hetkinä on NIIN VÄÄRIN että Mies on reissuhommissa!! Ikävä on ihan valtava, saatiin sentään kaksi kokonaista viikkoa olla joka päivä yhdessä. Olinhan mä töissä välillä, mutta kuitenkin, joka päivä nähtiin!! On niin halattava olo. Toivottavasti viikonloppu olisi edes suht pitkä, ettei mitään yhden päivän pika-vapaata..

Tein 3D-korttejakin, huomenna pitäis postittaa muutama. En taida muuta kuin jonkun viitisen korttia laittaa tänä vuonna. Aika harvoin olen ystävänpäiväkortteja lähetellyt, mutta nyt kun niitä on tuossa väsäillyt, on, mitä lähettää=)

Mutsin kanssa vaihdettiin 3D-kuvia. Sain ihan mahtavan paketin erilaisia 3D-kuvia(joulukuvat=vihko oli extra hiano!!!), ja lisäksi tarrapaloja ja ääriviivatarroja, teksti- ja numerojuttuja ja sit vielä suloisia hiiritarroja. Oli lukenut blogistani, että ollaan sairasteltu, ja oli laittanut vähän extraa piristääkseen!! Että on täällä olemassa vielä näitä ns "arkipäivän enkeleitä", jotka osaa toisen päivään tuoda hyvän tuulen pilkahduksia, kun niitä eniten kaipaa!!! Lapsetkin jo vähän hymyilivät äidin höppänyydelle, kun sen kuoren kanssa menin pitkin huushollia, ja olin aina valmiina esittelemässä, että katsokaa nyt, tällainenkin täällä on... Sitten olikin kova homma koittaa kerätä vastavuorostaan Mutsille kuori täyteen, toivottavasti on hänelle mieluinen, kun sen saa. Tänään vietiin kuori postiin, sen verran käytiin kylällä piipahtamassa. Siitä ei siis sen enempää, että pysyy sekin yllärinä, jos Mutsi käy täällä vierailees ennenkuin kuoren käsiinsä saa...

Tänään tuli postissa myös erään nettiaskartelukaupan tilaus, jonka nimeä en nyt tähän -ainakaan vielä- laita. On sitä meinaa vähän jo odoteltukin.. Laitoin jo sähköpostiakin heille, että olenko maksanut oikealle tilille, kun postilaatikko pysyy tyhjänä, ja vastaus tuli maanantaina: ovat unohtaneet postittaa tilaukseni.. rahat olivat tulleet perille ihan oikein silloin kun maksoinkin. No, tällaista sattuu, erehtyminen on inhimillistä ja inhimillisyys jokapäiväistä, meinaan kyllä vielä tilata heiltä tuollai kokeilumielessä, ja sitten katsotaan vasta, miten suu pannaan.. Eikä tässä muutenkaan ole ideaa alkaa haukkumaan ketään, ellei sitten kyseinen juttu toistu usein. Yksi tilaus on vielä tulematta, mutta se menee melkein kokonaan siskolle, joten itselle siitä ei ole kovin hurrrjasti iloa. JA se on taas ihan toisesta liikkeestä, kuin mitä tuo ensimmäinen juttu koski..

Mies on vaan aika tiiviisti sitä mieltä, että nuo 3D-kortit eivät ole "itsetehtyjä" (tai siis sen näköisiä)kortteja sanan varsinaisessa merkityksessä. Sanoi, että jos hän tekisi ihan nuo samat kortit, sitten ne olisivat itsetehtyjä, kun kerta näyttäisivätkin "home made"-tyylisiltä.. Päätin ottaa tuon kohteliaisuutena, ja sen sanoinkin Miehelle..

Sitten painoasiaa.. En ole pitkään aikaan painanut näin vähän, on tuo flunssa vaatinut veronsa(tällaisen veron voisin kyllä maksaa tuplanakin..=). Ruokahalu on tipotiessään, mutta olen mä sentään syönytkin. Muutenhan ei jaksa tätäkään vähää. Nahkapuku ei taida mahtua edelleenkään päälle, saas nähdä miten moottoripyöräreissun käy ens kesänä...  Voipi olla, että saan puvun kiinni, mutta pitäis sinne muutakin mahtua kuin minä a´la naturelle...  00020068.gif