Nuorimmainen neiti on taas kipeänä. Aamulla oli reilu 40kuumetta.. Tuli meidän viereen joskus yöllä, ja oli hankala nukkua, kun oli sellainen kekäle kyljessä kiinni. Neiti nukkui itse sen verran hyvin kuitenkin, etten kesken unia tyrkyttänyt lääkettä. Aamulla vasta. "Onneksi" on Mieskin sairaslomalla, saivat olla kotona kaksistaan. Eivät nuo sairaslomat ikinä kivoja ole, mutta tässä tapauksessa on se hyvä puoli, että Mies on  KOKONAISEN viikon kotona(kipeä tai ei, kiva on nähdä enemmän!!!!!!) ja nyt kun neitikin on kipeä, ei minun tarvi ottaa sairaslomaa sen takia. En kyllä ole itsekään terve, mutta lämpöä on vain 37.5, tuollaista puolihullua, joten ei oikein ilkeä sen takia "lomailla". Hankalia asioita!

Askartelunettikauppoja olen selaillut jo ihan "liikaa".. Toisaalta, tilaukset ovat olleet sen verran pieniä, ettei tässä SEN takia konkurssiin jouduta... Aika edullinen harrastus kuitenkin!!  Lumikellot-kaupasta tilasin 3D-kuvia ja muutaman korttipohjan, ja ne tulivat tosi nopeasti perille. Eilen tilasin kahdesta kaupasta lisää, eli yhteensä kolmesta pitäisi tulla vielä tavaraa! 3D-kuvia pääasiallisesti. Ihana harrastus!! Neitikin innostui! Aika hienosti hän leikkaa, kun vaan ei hermostu! Sanoin, että jos menee jokin kohta huonosti, äiti auttaa tai sitten teipataan! Hyvin menee!! Laitan kuvia, kun jotain valmistuu!!!

 Nyt mennään saunaan. Huomenna on aikainen herätys, töissä pitäisi olla jo klo05.. Tällainen "tuuraus-päivä" tiedossa. Onneksi niitä ei ole usein!!! Öitä!!