On se aika jännää, mutta ei sitä usein ehdi keskittymään aikaisemmin tähän kirjoitteluun.. Aina se kello on nukkumaanmenoaika ja vähän päälle..

Tänään hermostuin lapsille oikein kunnolla. Meni kertakaikkiaan hermot tuon nukkumaanmenon kanssa. Sellasta ihmehiippailua vielä pari tuntia nukkumaanmenon jälkeen.. Vanhassa talossa kun asutaan, kaikki kuuluu hyvin huoneesta toiseen. Ja varsinkin yläkerran töminät alakertaan... Ei hyvää päivää! Ihan selvästi olivat väsyneitä, ja sitten keksittiin kurkkukivut ja pahoinvoinnit ja vessahädät ja pahat unet ym.ym.ym.ym.. Tuntuu olevan välillä isokin kysymysmerkki tuo nukkumaanmeno. Aamulla sitä ollaan sitten väsyneitä kuin mitkäkin.. Harmittaa kun huusin, olis tietty pitänyt mennä vaiks ulos ja laskea kymmeneen, mutta kun monta kertaa on sanonut nätisti mutta tiukasti eikä se tehoa, sitä ottaa nuo äänijänteet niin helposti mukaan "keskusteluun" siinä vaiheessa. Ja kas kummaa, sitten nukahtivat. Tehokasta tuo suuttuminen, mutta niin äärettömän ilkeetä toimintaa!! Minulta tahtoo pilata päivän-kaks jos joudun oikein tulistumaan, muutenkin on välillä tämä äitinä olo niin kuormitettua muiden tahojen osalta, ei sitä haluais enää suuttumisella maustaa. Parhaani koitan, enenmpään en pysty!!!!

Isänpäivä meni hienosti, ekaluokkalainen keitti kahvia aamulla, mä paistoin sämpylöitä (niitä kaupan "uuniin10minuutiksi"-sämpylöitä, en sentään ryhtynyt leipomaan aamulla...) ja katettiin nuorimmaisen kanssa pöytä. Vanhimmat onnittelivat ja tokaluokkalaiselta tuli hieno naulakko. Ekaluokkalainen oli tehnyt taikataikinasta autonkuvia ja kirjanmerkin, nuorimmainen oli tehnyt hoidossa sinappia ja kirjanmerkin. Kirjanmerkit tulivat tarpeeseen, Mieheni lukee paljon. Ja naulakko oli kans tosi kiva!!! Ja kaikilta tuli kortit, itsetehtynä tietty!! Mä ostin silkkibokserit ja uusimman Bruce Willisin dvd:n. Ruuaks tein karjalanpaistia, miehen lempparia!

Eilen ja tänään sain siivottua ihan mukavasti! Puut ovat kyllä vieläkin pinoamatta, mutta ei tuonne sateeseen viitsinyt mennä itseään kastelemaan. Pressun alla ovat turvassa, sen mitä kostuvat, kuivavat kyllä sisällä sit tosi nopeasti! Ens viikolle kaiketi on luvattu poudempaa ja pikkupakkasta, kyllä se siitä!!!

Mutta kait sitä vois hipsiä unille. Huomenna taas uusi päivä!!!

P.S. Vaihtelen noita taustoja tässä jonkin verran useasti ,mutta kaikki käyttämäni taustat ovat jonkun Sivupohjia-laatikon sisällä olevien tekemiä. Olen jättänyt aina infoa(ainakin yrittänyt!!) kun jonkun pohjan olen itselleni kopioinut, mutta en aina jaksa ilmoittaa, kun näitä vaihtelen, toivottavasti ei haittaa!!?! Öitä!!