Tein loputkin joulukortit valmiiksi jo toissapäivänä, mutta valokuvasin ne vasta tänään.. Korttiaineet, tarkemmin korttipohjat, loppuivat kesken... Miehen kanssa keskusteltiin, keille pitäis lähettää kortti, ja huomasin -jälleen kerran- että hänellä on tällaiset asiat huomattavasti paremmin hanskassa.. Olin uneuttanut aika monta kortinvastaanottajaa.. En tarkoituksella...  Huomenna on pakko ehtiä ostamaan lisää aineksia, että kerkeevät jouluksi perille... Hyvä minä... Tässä siis vielä muutama kortti..

1144638.jpg

 1144632.jpg

1144634.jpg

Nuo kaksi tulivat tuollaisina pieninä kuvina.. Olen varsinainen kuvausmestari..Mitään ihmeellistä noissa ei ole, keskimmäisen reunoihin liimasin kaksipuolisella teipillä kullanväristä lahjanarua nurinpäin, oli kivan värinen nurjapuoli siinä! Sisäpuolella on pystyreunassa samanlainen naru. Toisiin piirtelin tähtiä varmaan ehkä hiukan liikaa.. Sitä kun innostuu, niin ei sitten maha mittään!!

Siivoilut jäivät tältäkin viikonlopulta tekemättä.. Oli niin jumissa hartiat ja niska, että kärvistelin lauantain migreenin kourissa, ja tänään käytiin Isossa Kaupungissa. Vietiin Mies töihin ja koitettiin joulushoppailla hiukan, mutta ei oikein onnistuttu. Meidän lahjajuttuja ei löytynyt, täytyy käydä Vähän Pienemmässä Kaupungissa ens viikolla, siellä on!!  ...PAKKO OLLA!!!...

Huokaus! Ei ole kiva kun Joulun tulo ahistaa!