Viikonloppu meni tosi nopeesti ohi. Lauantaina oltiin synttäreillä, ja tänään saatiin Miehen kans nukkua myöhään, kun mummu hoiti lapsia!!Aika ihanaa.. Vaikka kyllä se päivä menee vähän niinkuin hukkaan, jos nukkuu liian pitkään. Eipä me sitten keretty paljoa muuta tekemään, kuin valmisteleen Miehen lähtöä töihin, ja syömään, käymään saunassa ja katsoon boxilta pari jaksoa Raidia. Se on muuten aika hyvä sarja!! Silloin kun se tuli telkkarista, en seurannut sitä, kun en voinut (työvuorot sellaisia), mutta nyt Mies osti sen boxin, ja voi vinde kun se on kiva sarja!! Todella katsottava! Juu, niin, meillä siis todellakin toimii vielä telkkari.. punasävyisenä edelleen tosin.. Mutta parempi sekin kuin että vallan olisi hajonnut!!

Mutta nyt kohti sänkyä, aijon olla huomenna virkeä töissä!!! Öitä!!

Ai niin.. Tänään illalla sain taas tamperelais-murre-kohtauksen... Äiti ja Mieheni nauroivat.. en tiedä mikä siinä onkin, kun puhun tamperelaisittain, hauskaa tekstiä tulee kuin itsekseen.. Ooomituinen höpöööttäjä.. Ainut paha puoli siinä on, että en meinaa "normalisoitua" sitten sen jälkeen millään.. Ajattelenkin tampereen murteella hetken aikaa.. Olen mä kyllä välillä vähän outo.... Mutta ah, niin ihana :-)

Joo, on TODELLAKIN aika mennä aa-tuuti-lullaamaan!!! Siis hyvät yöt!!! (Tai niinkuin yhdessä meidän lasten suosikki- lasten-kirjassa sanotaan lopussa: "Karmeita unia ja oman hirmun kuvia!")  P.s. Se on ihan oikeesti ihana kirja ja koskettava tarina hirviö-pikkuisesta joka näkee painajaisia, ja jota sitten äiti- ja isähirmu lohduttavat..!