Tänään oli kiva päivä töissä!! Tämä uusi homma onkin kivempaa kuin ensin ajattelin, vielä kun tässä pääsee oikein vauhtiin, niin voi pojat! Aika tavalla on opeteltavaa, mutta päätin tehdät pohjatyöt hyvin, niin sitten voikin keskittyä varsinaiseen työhön kunnolla! Ihanaa, huomaan oikein odottavani huomista päivää!!!!

Ja on muutenkin kiva olo, täältä "blogistaniasta" kun tuntuu löytyvän aivan ihania samanhenkisiä ystäviäkin!!!!!!

Päivä on mennyt aika nopeasti, muutama kortti odottaa puolivalmiina, askarreltiin lasten kanssa tuossa alkuillasta. Viikonloppuna pitäis mennä kirppikselle myymään lastenvaatteita&leluja&kortteja ja sitten lisäks koittaa ehtiä tekemään kasvomaalauksia.. Saas nähdä miten onnistuu...

Mutta nyt viimeistelemään kortit, koitan IHAN TOSISSANI mennä tänään ajoissa nukkumaan. Pönttöuuneistakin saan ihan just pellit kiinni, lämmitin jo lastenhuoneenkin uunia hiukan.. kyllä se talvi sieltä taitaa lähestyä!! Kivaa!! Toivottavasti vain tulisi oikein napsakkaa pakkasta ja paaaaaaljon lunta!!!!! -sellasta oikeaa talvea ei pitkään aikaan ole ollutkaan, mahtaakohan enää tullakaan? Täytynee muuttaa pohjoisempaan!?

Mutta nyt , kauniit unet!!!