Kokeilin siis minäkin! Kauan aikaa jo muiden blogien äärellä kuolanneena, ajattelin, että tuota täytyy kokeilla!! Marsipaanin kanssa en vielä ole täysin sinut, mutta vaahtokarkeista tehtävällä massalla saa mahtavia koristeita aikaan!!  Tästä linkistä ()pitäisi päästä Kaurislapsen blogiin, jossa ohje ainakin on. Juu, ja nyt en sano, ettäkö omat koristeet olisivat niin kovin mahtavia, mutta näin suht kokemattomalle koristeiden tekijälle MMF oli oiva valinta..  Tässä kuvia:

1179303.jpg

Eli ensin kaulitsin taikinan levyksi, sitten otin taikinapyörällä tuollaisia soiroja siitä, ja kaulitsin soiroja vielä ohuemmaksi:

1179347.jpg

1179392.jpg

Kuva on huono, epätarkka, mutta idea varmaan tulee selväksi. Kieputin löyhästi soiroa kukan muotoon. Litistelin terälehtiä välillä vieläkin ohuemmaksi,ja taivutin niitä hieman ulospäin. Seuraavassa valmiita:

1180863.jpg

Nuo etualalla olevat ovat ihan ensimmäisiä kokeiluja, siitä sitten takarivissä noita taikinapyörä-soiroista tehtyjä. Olivat nopeita tehdä, ja aika suloisen näköisiä!! Sitten siellä näkyy "Virran Viemää"-elokuvasta idean ja esimerkin mukaan tehty etana.. Kumpa olisi väriaineita, siitä tulisi vielä kivempi.. Aika kiva idea sinänsä, etana kakun koristeena..

1180852.jpg

1180858.jpg

Ja rusetti+ vasemmassa yläreunassa näkyviä ruusuja nuorimman tyttären valmistamana:

1180851.jpg

Kivaa oli väkertää, mutta kannattaa tehdä eka pieni taikina, jos aikoo kokeilla vaan.. Mä pienensin ohjetta puolella, mutta vieläkin taikinaa jäi.. Eli kun mulla ei ollut muuta tarkoitusta kuin kokeilla vaan..