Nyt näyttää ainakin hetken tuleva joulu valoisalta! Ekaks tietty se, että ollaan kotona tää joulu! Sitten se, että näyttäis siltä, että saadaan hankittua kaikille lapsille muutama paketti!!! Lapsille kun ne paketit ovat kuitenkin tärkeitä! Onneksi eivät edes odota mitään suurta tai kauheeta määrää.. Isommat olivat heti ymmärtäväisiä, kun varovaisesti varoteltiin, että ihmeitä ei voida järjestää.. Pienemmät taasen ovat vielä siinä iässä, että eivät osaa edes odottaa paljoa. Riittää kun on jotain mieluista!! Kyllähän toivomuksia satelee, ja lahjatoiveet muuttuvat ainakin noilla pienemmillä välillä turhankin nopeasti.. Sisarusten lapsille päätettiin antaa kans jotkut pienet lahjat, muutama on reilu kympin paketti, mutta taas toisille ideoitiin edullisemmat.. Eikä se hinta siinä se tärkein ole, vaan idea ja mieluisuus.. Kyllä tässä saa hiukan pennejään, vai mitä liekään senttejä ovatkaan, laittaa riviin ja jonoon ja laskeakin niitä hiukan, sillä oman perheen lapsia on 5kpl, ja sisarusten lapsia on yhteensä7kpl.. Mutta kyllä se tästä, uskon ja luotan niin!!!

Mies lähti taas töihin.. Kauhia on ikävä: miten sitä osaa edes nukkumaan mennä, kun toinen ei ole siellä kainaloon ottamassa!!! Ollaan me aika kiinni-hitsautuneita.. :-)

Mies koittaa lopettaa tupakinpolttoa, hienosti on mennyt!! Normaalisti menee noin 2askia päivässä, nyt 2KPL per päivä! Aika mahtava vähennys!! Ja meinaa yrittää niistä paristakin eroon!!! Hieno juttu!!!

Huomenna on hulina päivä!! Töissä tiedossa menoa ja meininkiä, ja töiden jälkeen on harrastuksiin kuljettamista, synttäreille menoa, kyläileen pitäis keretä.. Onneks jokaisella menijällä on menot aika hienosti silleensä, että kun yhden vie, toisen ehtii sen jälkeen ja haut samanlaisesti. Kyläilyllekin on siinä oma aikansa.. Sitä voi olla suht puhki illalla..

Mutta kait sitä taas täytyis antaa myöden ja mennä nukkumaan. Huominen se taas tulla tupsahtaa liian nopeasti... Hyviä öitä!!