Ajattelin laittaa näistäkin hiukan kuvaa, eli värit, joita käytän joko yhteensä tai erikseen, kun väritän leimakuvia:
(Sellainen lisäys, että chalksit ja promarkerit olen ostanut korttiharrastuksen takia, mutta muut ovat olleet minulla vuosikausia jo piirrustusharrastukseni takia ikäänkuin "valmiina" :) Derwentin Inktensse- akvarellipuuvärit kyllä vielä joskus hankin, niistä saa jotenkin tummempaa ja syvempää väriä kuin näistä mun nykyisistä. Vaikka eivät nuokaan huonot ole mielestäni, todellakaan!)
2060417.jpg

Akvarellipuuvärit, joita levitän Blenderillä(unohtui kuvasta):
2060421.jpg
Lyra-pastelliliidut, joita käytän joko stumppien tai ihan normaalien pumpulipuikkojen kanssa sävyttämään, varjostamaan...:
2060476.jpg
Promarkerit, tässä osa, ja kuvassa on myös "copic"-merkkinen tussi, se ainokaiseni. Promarkerit sopivat käteeni jotensakin paremmin, mutta tämä on tietysti makuasia=) :
2060481.jpg
Ja sitten uusi tuttavuuteni chalksit(niitä on myynnissä mm Paperinauhassa) joita en vielä oikein osaa käyttää.. varjostuksissa ym niitä koitan harjoitella käyttämään.. :
2060470.jpg
5-vuotias tyttäreni paloi halusta saada käyttää näitä, ja lupasinkin, mutta vain silloin, kun minä olen paikalla.. Olin näköjään "paikalla" liian harvoin, sillä Neiti päättikin kokeilla niitä itse, ja lopputulos on se, että värit ovat suht "likaiset"=montaa eri väriä yhdessä napissa, ja melkein kaikki nuo "pumpuli/vaahtomuovi/mitälie/pallukat ovat kaikki ihan värissä, sama pallukka monessa erivärissä... Jonkin verran olen niitä jo siistinytkin...
Mutta Neidin kortista tuli hieno=) !!!!