Harjottelin tekemään kermavaahdosta(flora vispi) ruusun. Sain siskoltani lainaksi erilaisia tyllia, joita kokeilin, jotta tietäisin, minkälaisia haluan itselleni hankkia. Tein 6dl:n lettutaikinan(mustaherukanmakuisesta "vissystä") ja ajattelin jossain blogissa näkemääni (anteeksi kun en muista missä, linkitän kyseisen blogin, heti kun löydän sen..Edit:Se on Mansikkamäen Eben blogi!!) ideaa hyväksikäyttäen väsätä lettujen päälle kermavaahtoruusut. No, nyt tulee sitten liuta selityksiä... Ensinnäkin, minulta puuttuu kunnollinen pursotinpussi, sellainen on jo tilattu Tuppereilta, ei ole vaan vielä saapunut(sunnuntaina tilasin..). Jouduin käyttämään kertakäyttöistä pussia, ja tyllia piti siis pitää toisella kädellä paikoillaan, ja toisella hoitaa pursottaminen. Toiseksi, meillä oli tosi lämmin, ja kermavaahtoni ei meinannut pysyä oikein kuosissaan, kolmanneksi, oli aika hankalaa tehdä ruusu suoraan letun päälle, sellainen koristenaula(vai mikä se nyt sitten olikaan nimeltään) olisi varmaan aika kova juttu! Neljänneksi, en ole varma, oliko juuri tuo tylla varsinainen ruusutylla....  Kokeilin myös koripunos-tyllaa(sillä siis en koittanut tehdä ruusua, vaan sitä punos-juttua), siitä en ottanut kuvaa, mutta sellaisen meinaan kyllä hankkia. Lettukaan ei ole parhaimman muotoinen, mutta maku oli kyllä kohdallaan!!

1247951.jpg