Eilen käytiin lasten kans kylällä asioilla, ja päätin käydä meikäläisen "mansikkapaikalla" ostamassa lisää korttipohjia, kun kerta niin edullisesti saa niitä hankittua! Siskon tytölle, ja Miehen veljen tytölle, sekä tietty omille muksuille kans olen noita jo jaellut aiemman ostoskerran "saaliista". Nyt siis lisää...

1694969.jpg

Vasemmassa yläkulmassa on mustia kirjekuoria, eivät näy kovin hyvin.. Oikeassa yläkulmassa on isoja A4-kokoisia kirjekuoria ja niiden alapuolella oransseja neliökirjekuoria. Nippu valkoisia suorakaiteen-muotoisia korttipohjia jäi uupumaan kuvasta, en huomannut niitä tuohon laittaa. Edessä keskellä on helmiäishohtoisia neliökorttipohjia, ovat oikea löytö!! Koko kasa maksoi 10e! Nyt on taas materiaalia, mistä askarrella!! (Ruhanna: vihjaa vaan, jos muksuilla käy korttipohjat vähiin!!)

Toinen löytö oli askartelupuoti, jossa en ennen ollut käynyt. Sieltä löytyi myös kaikkea kivaa. Mm näitä:

1694978.jpg

Fiskarsin MiniShape Bossiin kohokuviointisabluunoita ja kokokuviointilevyjä. Muutamia helmiäishohtoisia korttipohjia ja kasa ääriviivatarroja tuli myös ostettua. Hintataso: Erittäin Sopiva! Tuonne puotiin täytyy mennä uudestaankin!!