Olen osallistunut jo aika moneen askarteluvaihtoon, sillä niistä saa yleensä kivoja ideoita, ja tutustuu erilaisiin materiaaleihin ja tietysti saa uusia blogituttavuuksiakin! Nyt alkaa värivaihto, ensimmäinen omalla kohdallani, ja tänään saan jo osan materiaaleista kerättyä kuoreen.. olen niitä hiukan jo hamstrannutkin valmiiksi! Huomenna käydään nuorimmaisen kanssa Ison Kaupungin Isossa Sairaalassa, ihan rutiinikontrollitutkimusjuttuja, ja samalla ehkä piipahdetaan paikallisessa Askarteluliikkeessä.. jos uskallan.. =)

Helpottaa jotenkin, kun ei tarvi huomenna mennä töihin.. Kyllä tuo uusi työhomma ottaa turhan koville henkisesti.. Mutta eipä se tietty helpotu, jos sitä ei vaan mene ja tee.. Äkkiä se alkaa helpottaa, kun paremmin pääsee "sisälle" siihen työhön. Mutta kuitenkin, kiva kun on huomenna vapaata!!

Mies teki eilen lasten kanssa pannunalusia puusta, tosi suloisia! Saivat itse ensin tehdä paperista mallineen, sen avulla piirrettiin liimapuulevyyn malli, leikattiin kuviosahalla levystä irti, ja sitten pienellä tasohiomakoneella hiottiin sileeksi, myös ihan käsin hioivat hankalempia kohtia. Tänään jo tesmattiin nuorimmaisen "enkeliä", hyvin toimi perunasoppakattilan alusena!!