Sain aivan IHANAN paketin Sayltani , korttipohjia, kirjekuoria, aivan ihka-ihania tarralla varustettuja nauhoja, kukka-aiheisia 3D-arkkeja, karkkeja, ilmapalloja ja tosi nätin kortin! Kiitos SAY!!!!!!! Kuvaa laitan myöhemmin, valokuvasin sen kyllä jo, mutta en ehdi vielä siirrellä kuvaa tänne. Ehtoommalla sitten tai ainakin viikonlopun aikana!!

26.04.08: Kuva paketista:

1501131.jpg

Osuvasti olet osannut valita taas kaikki!! Täytyy jo tässä vaiheessa vähän kehaista, että minulla on kyllä tosi ihana Say, kirjoitat niin kivoja kortteja/kirjeitäkin, että piristyy pakosti! Toivottavasti sitä osaa olla omalle salaiselle ystävälleen yhtä hyvä say myös, se jää vielä nähtäväksi!!

Lopetin työpäivän kesken, puolen päivän aikaan mulla oli allergian takia lääkäri(saldo:lisä-testailuun lähete), ja sain loppupäivän sit sairaslomaa, sillä ääni on työvälineeni, ja nyt mulla ei sitä taas vaihteeks ole... Aamulla tuli vielä sen verran, että pystyin töissä kähisemään jotain, mutta kyllä se aika surkeassa jamassa taas on. Jokin virusperäinen juttu kuulemma. Maanantaina menen töihin, jos ääni kulkee, koitan olla nyt paljon hiljaa, vaikka se minunlaiselle ihmiselle vaikeaa onkin!! Mies taitaa olla hyvillään??!  ;)

Ei muuta kun seuraavaan kertaan taas!