Tässä on taas ollut pidempiä taukoja kirjoittelussa.. Työrintamalla on kiirutta, kesä tulee, ja omakotitalon pihatyötkin maistuvat ihan mukavalle, kun ei tarvi ottaa huomioon katuvaloja kukkapenkissä=) Olen edelleen lähes ekstaasissa, kun saimme suunnitellun katuhankkeen kaatumaan naapureiden yhteistyöllä!!!!

Tänään teimme Miehen kanssa kukkapenkiä-tarkemmin havupuu&pensaspenkkiä. Kiviä.,isoja ja pienempiä, ja havutsydeemiä väliin ja  avot, nyt meillä on kivannäköinen, siisti, pihan yleisilmeeseen sopiva kaunistus olemassa. Miehen viimekesänä isohkoon kantoon moottorisahalla kaivertamalla tekemä kukka"ruukku/penkki" sai myös tänään uudet kesäkukat!! Nurmikko on ajettu, huomenna vielä näytetään trimmeriä puiden reunoille yms, niin kyllä se tästä!

Viikolla oli tullut myös mutsin askarteluvaihtokuori, maanantaina koitan saada sen eteenpäin seuraavalle. Kuvaa ottamistani ja laittamistani jutuista laitan huomenna tänne. Siellä kuoressa oli kyllä niiiiiin paljon kaikkea ihanaa, että olisin voinut kyllä pitää melkein kaikki=) Mutta siitä siis oma postauksensa huomenna!!!