Huomenna pitäisi lähteä täältä kotiopäin... Ristiriitaiset ajatukset.. oma koti kullan kallis.. joo-o, mutta onkohan se vain väärässä paikassa.. En tiedä. Täällä on niin hyvä olla. Mutta kaipa se taas tästä. Kyllä ne ovet aukee sitten sinne minne pitää, ja sulkeutuu sitten taas ne, minne ei pidä mennä. Näin uskon!

Tietaisto on ainakin mennyt parempaan suuntaan! Hyvän Ystäväni isä ja muutamia muitakin "näkyviä" paikkakuntalaisia ottivat asian omakseen, ja Naapureittemme lisäksi he laittavat kapuloita rattaisiin sen kun kerkiävät! Valitus on lähtenyt eteenpäin, ja teknisen valtuuston ja kunnan hallituksen tms. tyypeille on lähtenyt kuvien kera selvitys hankkeesta. Pidämme peukkuja!!!!

Nyt menen kylpyyn(täällä on AMME!!!) ja sitten luen lapsille ihanaa iltasatukirjaa(Hirmuista koulupäivää, hirviö) sen mitä ääneni antaa myöten(se on vieläkin suht kähee..) ja sitten mennäänkin nukkuun, huomenna on minulla aikainen herätys. Pitkä siirtymä ensimmäiseen paikkaan. Saa kyllä ajaa huomenna takalistonsa puuduksiin.

 Eli ei sitten muuta kuin öitä!!