Anna ja Hartte-Vainaa haastoivat minut tällaiseen, kiitos siitä heille!! Eka meemini, mitä se sitten tarkoittaakaan=)
 
 
1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- 166..öö..aika tavalla, jos vain laskin oikein.. Kaikki eivät tietenkään ole kovin pitkiä, mutta kohdallani ei varmastikaan päde sanonta "ei se määrä vaan se laatu".. vaan juuri päinvastoin=)

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?

- Erittäin Hyvä Ystäväni *** tutustutti minut tänne, ja kun ensimmäisen kirjoituksen hieman vielä epäileväisenä olin saanut kirjoitettua tänne, jäin koukkuun! Eka ajatus oli pitää oikeen sellaasta pohjia myöten luotaavaa päiväkirjaa, mutta kyllä tää on ihan kuin on kirjoittajansa; aikamoista poukkoilemista sinne tänne aiheisiin, askartelua ja elämänmenoa nykyään enimmäkseen!

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?

- Vuodatus, sähköposti, pankkisivut, nettiaskartelukaupat, företaks fakta lokaldelen, eniro, map24, etuovi.com,huoneistokeskus.. 3ekaa suht säännöllisesti!

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)

-Noup! Eli ei!

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?

- Sillaisun tällai englantia ja ruotsia, hiukkasen saksaa ja eestiä, ripauksen italiaa ja viittomia. Mitään en täydellisesti -edes äidinkieltäni=)

6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?

-House on "katkolla", joten tällä hetkellä en seuraa sitäkään. Uutiset joskus, jotain satunnaisia sisustusohjelmia kun vaan sattuu huomaamaan, että sellainen on tulossa just, jotain salapoliisi-rikostutkimus-poliisisarjoja kans tosi satunnaisesti. Lastenohjelmia joskus, formulat jälkilähetyksinä, moto-GP ym pyöräkisat, paitsi jos sattuvat tulemaan "kauneusunieni" aikaan, en meinaa sen takia nouse sängystä vapaapäivänä hirveen aikasin, jokin raja se täytyy penkkiurheilussakin olla!! Eli sinänsä en "seuraa" telkkarista yhtään mitään.

7. Hissi vai portaat?

- Sekä että. Kyllä koitan portaita aina kulkea kun olen yksin, lasten kanssa välillä hissillä, jo ihan kun se meille maalaisille on niin "hianoo"...

8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?

- Ei taida olla kumpiakaan..

9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa.

Haastan: Terhin, Lumikiteen ja Tiinan