Meni tämä päivä aikalailla "ohi".. Töissä oli pitkästä aikaa suorastaan tuloksellista toimintaa, aika piristävää.. :-) Mutta sitten kotona ei ollut niin kivaa, sekaista, sekaista, sekaista, sekaista... Lisäksi oli niin mahotonta juoksua koko ehtoo että oksat pois! Eka kotio, puiden haku, olkkarin uuni tulille, lapsille ruoka, nuorimmaisen kuravaatteet pesukoneeseen, nuorimman pojan pikkujoululahjan paketointi, siistien vaatteiden katsominen, nuorimmalle tytölle kans juhlamekko esiin; oli päiväkodin joulujuhla. Omat vaatteet vaihtoon; siistimpää päälle, poikaa viemään pikkujouluihin, tytön kans kauppaan, sieltä suoraan joulujuhlaan, poika tuli sinne kans myöhemmin, sieltä kotio, koko porukalle iltapala, nuorimmille iltasatu ja kuravaatteet narulle, uunin pelti kiinni ja nyt olen tässä koneen ääressä keräämässä inspiraatiota, pitäis suihkuun mennä.. Jospa pääsis tänään aikasemmin maate!!

Puhelimeen piippas tuossa ennen kahdeksaa viestiä, että paketti on saapunut postiin... Jee.. Se on se kamera... En laksanut enää lähteä hakemaan sitä, huomenna on uusi päivä!!! Aika malttamaton olo on kyllä, ihka eka digikamera meidän perheessä!!! Tai no, vanhimmalla tytöllä on ihan oma, mutta nyt sai "vanhuksetkin" omansa.. ei tarvi olla aina pyytelemässä lainaksi.. Sellanen muistikortti siihen varmaan tarvinnee hankkia, luulisin. Vau! Lisää teknisiä vehkeitä!!!

Huomenna koitan jaksaa siivota edes keittiön! ....tai sit otan kaikesta mahollisesta ja mahottomasta kuvia ja liitän niitä tänne blogiini..... Eka vaihtoehto on varmaan se järkevin, mutta ans kattoo miten käy...

Nyt unille.. eiku sinne suihkuun eka! Öitä rauhallisia ja unia kauniita!!!