Tällainen valmistui jokin aikaa sitten, en ole huomannut sitä tänne kuvata. Kortti menee Siskoni ystävälle synttärikortiksi.

1539357.jpg

Sayltani saamaa nauhaa tuossa reunassa, se on kyllä tosi kätevää&ihanaa! Kuva on 3D, ja kohokuvioitu kartongin palanen on muistaakseni jostain vaihdosta saatua... ööö... oliskos värivaihdosta.. JOO, niinpäs olikin, eli Willikseltä sateenkaarivärivaihdosta. Kyllä se muisti palailee sieltä  pätkittäin! Ihan kiva, sillai vähän erilainen, omanlainen kortti! Lisääkin kortteja on tulossa, kunhan saan kuvattua ja siirreltyä tänne. Työmatkalla kun olin, muutamana iltana leikkelin 3D-kuvia valmiiksi, kyllä se rentouttaa mukavasti!

Nyt pitäis     a) olla jo nukkumassa,       b) siivota hullun lailla huomista varten, kiinteistövälittäjä tulee klo17...  c) olla nukkumassa tai    d) siivota hullun lailla...  Ja mä vaan täällä. Huh.

 Sen verran ahdistaa tuo tie-asiakin, etten enää tiedä miten päin olisin. Kunnan Isot Herrat kävivät tänään tuossa katsomassa oikein paikan päällä, miten uusi tie pilaa meidän tontin, mutta niinhän se meni, että voivoi, pikkurouva, onpas ikävää. Emme tälle asialle aio tehdä muutoksia, halua tehdä muutoksia, emmekä tosiaan tee niitä. Jos valitatte, kärsitte... voivoi pikkurouva, onpas ikävää.  Että tuossa se parituntinen, mitä pihassamme vietimme aikaa, pähkinänkuoressa. Ihan oikeasti, mä en jaksa! Köyhillä ja pienillä EI tässä elämässä ole MITÄÄN mahdollisuuksia eikä oikeuksia. Ei me täällä voida asua, tuo "uusi piha" ei ole lapsille turvallinen, siinä ei edes ole pihaa enää, missä vois potkia palloa tai muutakaan, ei siinä mahdu. Sitten tuohon tulis vielä katulamput MEIDÄN PUOLELLE TIETÄ!!!!! Keskelle nurmikkoo... Joo, tosiaan IHAN MEIDÄN EDUN MUKAISESTI!! Haistakoon koko kunta jotain nimeltämainitsematonta! Eikä me saada tätä enää kellekään myytyä, niin huonoksi tää tontti menee.. Pitäis varmaan tehdä jotain repäisevää, niin eivätpähän kunnan isät ainakaan nukkuisi muutamaan yöhön kunnolla, jos omaavat enää mitään omantunnon hiventä! Mutta nyt mä poistun kyllä takavasemmalle, tulee vaan pahempi olo, mitä enemmän tätä miettii. Öitä!