Tänään herätys oli klo04.15, ihan niinkuin ennenvanhaan.. Huh. Heräsin kyllä ihan suht kivuttomasti, töissä olin klo05. Päivä oli pitkä, ja pitkästä aikaa tuo fyysinen rasitus kävi "ruodon päälle", niinkuin äitee aina pruukaa sanoa.. Kaikkien kiemuroiden jälkeen pääsin lähtemään töistä klo 20.00, ja   kyllä täytyy myöntää, että ruosteessa oon, ei ollut helppo päivä.. Välillä väsytti aika armottomasti.. Mutta ongelmia ei ollut, ja muutenkin oli ihan kivaa vaihtelua!. Lapsien kanssa en kerennyt kotio tultuani keskittymään oikein ollenkaan :-(  Pyysin nuoremmilta piirustuksia työhuonettani varten, sainkin pari tosi nättiä ja värikästä taideteosta. Laitan ne sitten maanantaina työhuoneeni seinälle! Parasta sisustusta!!

Nuorimmaista halasin, ja hän sanoi, että älä äiti purista liian kovasti, sillä sydän on vieläkin vähän kipeä, kun oli niin kova ikävä minua... Voi..., nämä ovat niitä äitiyden tähtihetkiä.. :-) 

Huomenna Äitee lähtee. Harmittaa, kun taas kerran työt venyivät niin pitkälle iltaan, ettei itse kerinnyt oikein oleen Äiteen seurassa ollenkaan. Toivottavasti seuraavalla kerralla ehtii paremmin!!! Mutta nyt nukkumaan, unta tuskin tarvii odotella ollenkaan!!