Muutin hiukan ensimmäisiä joulukorttejani ja keksin uudenlaisia ideoita noihin kortteihin, nyt olen himpun verran tyytyväisempi tuotoksiini!! Laitan kuvia niistä myöhemmin, osan voin saada jo tähän.. Tuo mun kännykkä on vaan niin turkasen hidas ja välillä herjaa että muisti on täynnä.. Juu ja nukkumaankin aijon mennä. Etten meinaa koko yötä pelata näiden kuvien kanssa...

Siivoilin tuossa korttien teon ohessa aina välillä jotain, pesin pyykkiä, järjestelin ja sen sellaista. Nyt on mukavampi olo kun on saanut jotain aikaiseksi!!

Tässä on yksi uusi kortti, taas tuota symppistä tonttu-aihetta. Ulkopuolelta ja sisältä. Meidän nimet lisään tietysti sisäsivulle alas. Tontut on leikattu joululahjapaperista, ja kiinnittämisessä käytin kaksipuoliteippiä. Ei sottaa niinkuin liima.

1144637.jpg

1144636.jpg

Tässä on yksi kortti, johon lisäsin kullanvärisellä kynällä hiukan tuollaisia tähdennäköisiä. Tiedä sitten, paraniko vai huononiko, mutta toivottavasti vastaanottaja tykkää! Itse ajattelisin, että nyt tuo kortti ei ole liian paljaan näköinen. ..Nooo, ehkä aavistuksen pramea?..

1144644.jpg

Ja sitten yksi sillä viininpunaisella rusetilla:

1144641.jpg

Toisista korteista laitan huomenna kuvia, tai sitten jokatapauksessa sitten kun seuraavan kerran ehdin tähän koneen ääreen oikein istahtaa.

Mutta nyt kiiruusti nukkumaan!! Kauniita unia!!!