Tänään oli oikein mega-tuulinen päivä. Lämmin kyllä muuten, mutta tuntuu, että tuo tuuli pahentaa allergiaoireita aika lailla. Menin vasta illemmalla pihalle, kun tuuli tyyntyi, ja sain aika lailla pinottua puita liiteriin! Kumma juttu, mutta se on aika terapeuttista hommaa!!

Eilen oltiin siskon luona, sain heille lapset hoitoon siksi aikaa kun hoidin asioita, ja sitten käytiinkin siskoni ja hänen vanhimman lapsen kanssa illalla telttakokouksessa, se oli siinä ihan lähellä. Teki kyllä tosi hyvää olla siellä, pitkästä aikaa!! Ja tänään sain vastauksen rukouksiin; kyllä tämä tästä!!! Tuntuu aikalailla valoisemmalta jo!

Huomenna pitäis kyllä jaksaa olla reipas, siivoamista olis aika paljon, tarkoitus olisi vihdoin koittaa päästä eroon kaikesta ylimääräisestä (joo-o, uskoo ken tahtoo, että tuossa onnistuisin=) Mutta tarkoitus olis alkuviikosta saada tänne kiinteistövälittäjä, ja sen verran olen minäkin katsonut kaikenmaailman sisustusohjelmia, että parempi arvio irtoaa, kun on vähän avaramman näköistä&siistiä. Nyt tuntuu, että jokapaikassa on hiukan jotain liikaa.. =(   Mutta olen nyt lomalla, joten TÄSTÄ asiasta EN aijo ottaa stressiä!!!!!

3D-kuvia olen leikannut taas muutaman, kyllä niitä korttejakin taas valmistuu! Muutama "tilauskin" on taas tullut, ne ovat kivoja - haasteellisiakin!!

Piha alkaa olla kivannäköinen, Miehellä on tosi hyvä maku (onhan hän minutkin valinnut.. no-joo.. tässä tuli tää päivän kevennys..), ja silmää kauneudelle (joo-o.. joo, lopetan, lopetan, en sano mitään..=), ja piha muuttuu koko ajan viihtyisemmän näköiseksi ja toimivammaksi!! Nyt on autolle tehty lisää tilaa, puutarhakalusto sai puulaatat alleen ja niiden ympärille tulee liuskekiviä. Minäkin olen -lisäallergialääkkeiden turvin-innostunut tekemään ja hoitamaankin kukkapenkkejä, ja itse asiassa yksi uusi pitäisi perustaa myös!! Kivaa kun voi kerrankin nauttia kesälläkin ulkonaolemisesta, eikä ole jatkuvasti niin väsynyt ja voimaton. Aika tujut lääkkeet sain, mutta niitä ei tarvikaan ottaa kun tän pahimman vaiheen yli. Ja pääasia on kyllä, että helpottaa!!!!

Mutta nyt unille, huomenna on edelleen tarkoitus olla ahkera.. Öitä!!