Kyllä se kevät ainakin sieltä taitaa tulla! Talvea olen odotellut koko "talven", eikä sitä näille leveysasteille sitten tainnut tulla.. plääh! Olen täysin talvi-ihminen, ja nyt kyllä tuntuu, että jotain olennaista on jäänyt elämästä puuttumaan.. Savossa sentään on ollut lunta! Metritolkulla..melkein ainakin!  Voi kun päästäis sinne muuttamaan ennenkuin tämä nurinkurinen vuodenajattomuus ehtii sinnekin asti!!!!!

Mutta talven puuttumisesta huolimatta huomaan kyllä itsessäni selvät kevään merkit: katse harhautuu naulakossa roikkuvaan nahkapukuun aika ajoin ja painonpudotuspäätöksiini ilmaantuu ihan uudenlaista pontta sitä mukaa kun päivä pitenee ja valoistuu.. Koti on saatava siistiksi ja järjestykseen; kaikesta (no ei nyt sentään liioitella, siis; paljosta) ylimääräisestä on luovuttava, uutta ei hankita ellei jostain luovu(noh, noh... eipäs nyt mennä äärimmäisyyksiin.. siis kyllä jotain TARPEELLISTA saa aina hankkia... Ja sanan "tarpeellinen" määrittelen aina tilanteen yms mukaan=). Kukat ovat saaneet jo uudet mullat, ja isommat purkitkin tarpeen niin vaatiessa.

Talvettomuudesta johtuen "talven" toinen lämmityspuukuorma on tulossa vasta ensi viikolla, aika säästö, eli onhan tästä leutoudesta jotain hyötyäkin.. Vaikka kyllä pönttöuunien lämmittäminen on niin rentouttavaa touhua, että vaikka siinä oma hommansakin on, joka syksy odotan malttamattomasti, koska saa sytytellä ensimmäiset pesälliset uuneihin!! Jos joskus päästään muuttamaan, haluaisin talon, jossa olisi iso leivinuuni ja puuhella, varsinkin tuo puuhella!!

Koitan saada vielä jotain järkevää aikaiseksi tänään, joten lopettelen tältä päivää.. Huomenna koitan taas kirjoitella lisää.