Leikkasin jo täyttä häkää vaihdossa saamiani keijuaiheisia 3D-kuvia, kun en sitten saanutkaan niitä sommiteltua mieleisekseni vaihdossa niinikään saatuun korttipohjaan. Päätinkin tehdä pitkästä aikaa jonkin muunlaisen kortin kuin 3D-aiheisen, ja käytin keiju-kiiltokuvaa, taustapaperia, ed-mainittua korttipohjaa, ja lisänä vain metallihohtoiset geelikynät, joilla hiukan "väritin" korttipohjaa.

1428932.jpg

Siitä tulikin sitten ihan omannäköisensä! Valitettavan huono kuva, tuo Oopon tyttären leimaama kaunis taustapaperi ei pääse oikeuksiinsa!  Jossain kortissa tulen tuota taustapaperia käyttämään ihan varmasti, ja näkyvämmin. Tässä kortissa tuo koristeellinen korttipohja laittoi aika tiukat rajat taustapaperin käytölle, mutta halusinkin mahdollisimman paljon käyttää vaihtomateriaalia! Baulalta saadut leimakuvat polttelevat jo kovasti värityskättäni, mutta vielä ei ole ollut hyvistä päätöksistä huolimatta aikaa panetua siihen hommaan. Päivät ovat töissä pitkiä ja kotona illat lyhyitä... Mutta jospa huomenna!!!

Tänään löysin kirpputorilta 3D-kuvia, yhdessä paketissa oli 10kpl 3D-arkkeja, ja hinta oli 5,5e/pkt. Ostin 3pakettia, sillä pyydettyäni kirppiksen pitäjältä luvan, katsoin pakettien sisällöt, ja ne huomasin hyviksi! Kaksi oli vain samaa, ja oliskohan ihan yksi-kaksi kpl sellaisia, joista en niin välitä. Aika hyvin! Ja nettikaupoistakin tein tilaukset, en mitään mahdottomia, mutta kuitenkin.... Se siitä lakosta.. Jospa sitten huomisesta alkaen??..