Tässä vähän kuvia toissapäivän puutarhailusta! Rakas Siskoni auttoi minua loihtimaan meille ylemmän kukkapenkin. Hiukan kuvia lisääkin tänne laitan, mutta nyt kuvien lataaminen tuntuu olevan sen verran hitaampaa, etten jaksa odottaa!

Kukkapenkki sijaitsee siis keskimmäisen puun, kuusen, juurella. Oikeanpuoleisen kuusen juurella on havupenkki, siitä myös kuvaa myöhemmin. Tässä siis "ENNEN"-kuva:

1718142.jpg

Lähikuvaa alkutilanteesta:

1718150.jpg

Ja tässä lopputulos, purppura keijunkukkien(Palace Purple) taakse tulee vielä ohotan marunaa. Sitten onpi penkki valmis! Etualalla on kuunliljaa, seuraavaksi on kivikkokurjenpolvea(Ballerina), seuraavaksi purppura keijunkukat. Vasemmalla ylimpänä on peittokurjenpolvea ja sen vieressä on sinikataja. Sinikatajan vieressä on pihaesikkoa(violettia). Niiden vieressä on erilaisia mehitähtiä, isorikkoa ja hopearikkoa sekä kaukaasianmaksaruohoa, eivät näy tässä kuvassa. Penkistä löytyy myös hopeahärkkiä, kivikkosuopayrttiä, isomaksaruohoa ja vähän vuorenkilpeä. Kuunliljojen pärjäämistä tässä penkissä seurataan(ei paras mahdollinen paikka)... Otan kuvia sitten aina kun leviämistä ja kukkimista ym tapahtuu! Hurraa Sisko ja Hurraa allergialääkkeet!!! Kiitos Systeri, olet Paras!!!!!!

1718155.jpg