..piti tehdä vielä, että tänään ne sitten soittivat lääkäristä, että ei  tarvi loppukuusta tulla testeihin.. Toivottavasti eivät peru Miehen aikaa, saatais vihdoin tietää mikä sitä kuumetta ylläpitää. Itellä ei niin päivän päälle väliä ole, tähänkin asti olen vaivojeni kanssa pärjännyt, eikä ne niistä testeistä mihinkään muutu, saavat vain virallisemman nimen. Allergiaa olisivat tutkailleet tarkemmin, ei sen vakavampaa minun kohdallani.

Oon kyllä sitä mieltä, että sairaanhoitajille ehdottomasti lisää palkkaa, kunhan se ei tapahdu potilaiden terveyden ja hengen kustannuksella. Hiiteen sellaset poliitikot jotka lupaa eivätkä täytä lupauksiaan.. Väittävät vielä, ettei ole ollutkaan mitään lupauksia.. Joo just joo, taas suurin osa kansalaisista vaan on mukamas ymmärtänyt väärin.. Aika ihmeellistä, että niin moni on ymmärtänyt samalla tavalla väärin... Mutta kattotaas seuraavissa vaaleissa, kuka äänestää ja ketä.. Joo, ja KETÄ EI!! Tsemppiä vaan palkkataisteluun, mutta peukkuja pidän, ettei kelleen käy huonosti!

Mun nuorimmainen meinas kuolla lääkärin hoitovirheeseen, ja muistan ikäni ne teholla vietetyt päivät, kun pikkuiseen meni letkua toisen perään ja oli mittaria ja monitoria.. Ja lääkkeistä ihan turvoksissa ja ihan jossain kaukana, siellä rajalla asti... Ja jos siihen kauheaan paniikkiin ja pelkoon ja ahdistukseen olis lisätty vielä pelko hoidon varmuudesta, niin huhhuh.. En kestä ajatella edes. Vielä nytkin kun sitä ajattelee, ei itkemättä voi sitä tehdä.. vaikka aikaa on kulunut jo muutama vuosi, ja kaikki on nyt hyvin!! Taantuihan pikkuinen, meni kävelykyky ja puhe, mutta kyllä nekin sieltä takaisin tulivat! Nyt tulee jo puhetta kuin äidiltään konsanaan, ja vauhtia on enemmänkin kanssa :-) Sitkeä tapaus :-) Ja niin äärettömän Rakas, kuten muutkin lapset, tietysti!!!!

Nyt tämä "pieni" lisäys saa riittää, ja MARS NUKKUMAAN!!!