Päätä särkee, mutta ketä käski jättää juhlien järjestämisen yhdelle päivälle siivoamisineen ja kokkailuineen päivineen..(mutta nyt tiedän, että sekin onnistuu; tuollainen kireemmän puolen aikataulu juhlien järjestämiseen ;-) 4-5tuntia aika armotonta tohinaa, sit talo täyteen enemmän kuin eläväisiä pikkuihmisiä, sen jälkeen jälkien summittainen siivous, ja tosi fiksu valvominen melkein aamu3:een... kolmen tunnin yöunet ja reissuun lähtö, huh huh! Hyvä kun selviydyin kotiin asti takaisin..Kotona muutama tunti niska vinossa sohva-päiväunia(jaa että miks niin pää kipeä...), ja sit illaks lisää vieraita. Nyt takoo ja viiiiiltää päätä niin ETTÄ!!! Täytyy pian kompuroida sänkyyn, otin jo buranankin, kai se tästä!! Mutta pääasia on, että juhlat onnistuivat ja päivänsankari viihtyi. Toivon mukaan myös vieraat!!!

Nuorimmaisen terveys reistaa edelleen.. Iso ahdistus!!! Pari antibioottikuuria takana ja yks leikkaus edessä ja varmaan vielä korvien putkituskin! Yskä tuli takaisin, nuhaa ollut lähes taukoamatta! Äidin pieni, niin nuori ja niin paljon ollut kaikkea. Hänen kohdallaan olen ehkä vähän liian yliherkkä, mutta kun toinen on niin pieni ja kerran jo meinannut menehtyä, sille kun ei vaan voi mitään, tuolle yliherkkyydelle.. Toivottavasti tuo yskä ei mene taas keuhkoihin, täytyy varmaan käydä kuunteluttaas ne huomenna.

Juttelin äsken puhelimessa Mieheni kanssa, ikävä on suunnaton!!! Tämä viikonloppu meni aika "ohi", oli nuo juhlat ja kaikki, ja taas olen työleskenä... Mutta jos vaikka ensi viikonloppuna olis enempi aikaa!! Aika riuduttavaa! !!!!! :-( Lapsilla on kans ikävä!! Olen onnellinen, että kaikesta kokemastamme huolimatta meitä on siunattu tuollaisella Miehellä, joka on minulle niin hyvä kun toinen voi toista kohtaan olla (unohtamatta realismia ja jokaisen ihmisen epätäydellisyyttä) ja lapsille niin hyvä isä-hahmo kuin vain toinen voi olla!! Jokainen meistä on vajavainen jollain tavoin, mutta se tekeekin sen, että voi olla itse myös aika keskeneräinen, ja silti tuntea olevansa hyväksytty ja rakastettu. Kukaan ei ole toistaan parempi, kun ajattelee kokonaisuutta! Mutta on kyllä aika mageeta voida olla oma itsensä sillee rehellisesti toisen edessä.. vapauttavaa!!! Ja juu, kerrankin, kiloineen päivineen!! Kunhan vain itse itsessäni viihdyn, rehellisesti, sanoi Rakkaani, se on pääasia. Hänen silmissään olen kaunis, olin sitten isompi tai pienempi tai juuri tällainen..

Liityin kuitenkin laihdutusryhmään!! Tää viikonloppu on mennyt vielä ilman selkärankaa herkkujan kanssa, mutta huomenna SE alkaa!! On aika kiva tsemppi päällä, en aio ottaa mitään paniikkia, mutta yritän niin, että vähin, mitä saan aikaiseksi, on kilo kuukaudessa pois!! Tavoite olis noin kaksi kiloa pois per kuukausi, sitten olisin keväällä tavoitepainossa!  Mutta nyt nukkumaan!! Kauniita unia; sellaisia olen ainakin minä tilannut tulevalle yölle!!!