Tämän hienon haastemallin on tehnyt Oliveria, ja malli on tässä, this great challenge was designed by Oliveria and the sketch is here:

2079919.jpg

Ja minun korttini on tässä (hieman muunneltuna, teksti puuttuu, sillä taustapaperissa on mielestäni tekstejä riittämiin, ja kulmat ovat paperin päällä. Vas puolen yläkulmassa on joku viiru, on tainnut tulla kun muokkasin kuvan kokoa, oikeassa kortissa ei tuollaista punertavaa viirua ole!:), and my card is here:

2082914.jpg

Kiitos todella kivasta mallista Oliverialle!!!!!!!

Kuvan olen värittänyt akvarellipuukynillä&öljyllä.. Aivan mahtavaa jälkeä syntyy tuon öljyn kanssa, ja torstaina pääsinkin ihastelemaan Kirsikan väritystekniikkaa ihan pöydän vastakkaiselta puolelta, ja voitte olla varmoja, että koitin olla tarkkana. Kyllä se kävi näppärästi ja aivan ihanan tasaista jälkeä syntyi. Varjo- ja valokohdat olivat ihan kohdillaan!! Kokeilin sitten itsekin, mutta kyllä se oli paljon helpompaa katsella kuin tehdä itse.. Ette ikinä arvaa, miksi kyseinen luistelija-pari oli pakko leikata ääriviivoja pitkin.. hiukanko värit levisivät:) Öljyäkin on paikka paikoin aika reippaasti, joten esim tytön naama oli hetken aikaa ihan sininen.. sekoittui tuosta takista hieman väriä naaman väriin.. Onneksi sain korjattua vielä sen, ettei koko kuva mennyt pilalle. Väritykseen olen tyytyväinen, ja koitan harjoitella lisää, mutta kyllä tämä aika sähimistä on.. Innolla odotan, koska Kirsikka saa kortiksi tehtyä yhden torstaina värittämänsä kuvan, väritys onnistui -kuten hänellä aina- todella upeasti!! Sitten pieni mainostus, jos haluaa jouluisiin kortteihinsa aivan EXTRA suloisia leimakuvia, kirsikalla on muutama setti ainakin vielä myynnissä täällä.