Sen verran vielä, että tilasin sen takin.. Ja mun tuurillani se oli luettelossa jossain "oranssikulmaisella sivulla", jossa kuulemma oli jo alennetut hinnat. Höh. Ettei se niin edukas sitten ollutkaan. Mutta mieluinen. Tilasin siis sen kuitenkin, ja ajattelin, että olkoon se mun joulu&synttäri lahjani itelleni. Kyllä mä sellasen kuitenkin ansaitten! Jookosta eikös?!

Ostin neidin nukketaloon tänään kalusteita. Menevät joululahjapakettiin. Neidin täti pyys että hankin heidänkin puolestaan yhden paketin, kuten myös kummitäti. Maksavat sit mulle ne. Oli kivoimmat kalustepaketit jo loppuunmyydyt, mutta onhan tuossakin ihan kivasti! Wc, vanhempien makkari ja sali. Laitan sit joskus kuvia, jos saahaan se kamera...

Huomenna ajattelin olla tehokas. Töiden jälkeen menen käymään kirpputorilla, vien sinne lisää vaatteita ja kynttilä ym. tavaraa. Jos vaikka pääsis niistä eroon. Olen kyllä ihan hurahtanut tuohon kirppis-touhuun. Kesän lopulla laitoin pöydän, ja se on vieläkin. Ei sillä rikastumaan pääse, mutta pöytävuokrarahat ja vähän extraakin sieltä aina tulee. Mitä aktiivisempi jaksaa ja ehtii olla, sen paremmin menee. Mullakin välillä tahtoo vaan mennä viikko-kaks etten ehdi edes pöytää siivoamaan, saati sit hinnoitteleen lisää tavaraa&vaatetta sinne. Silti on vielä kannattanut! Mukavaa!! Mies kyllä joskus sanoi, että onko tuossa mitään järkeä: viet kassillisen tavaraa myyntiin ja ostat kaks kassillista tilalle... Mutta onneks sanoi sen ainakin puoliks leikillään;-) Lasten vaatteet ja suurimman osan omistakin hankin kirppiksiltä. Nykyään siellä on niin siistiä vaatetta, ettei paljo kannata käydä ihan oikeissa kaupoissa.. Paitti tietty edellä mainittu takki on eriasia;-). Sellasta tai edes sen tyyppistä ei kirppiksiltä oo löytynyt, ainakaan vielä. Ja nyt kyllä loppui etsintäkin! Perjantaina sen saan!!!!! Tuskin maltan odottaa!!!

Lapset ja äitee ovat jo nukkumassa, kai munkin on mentävä.. Vielä ehtis nukkua ihan kiitettävät unet! Eli ei muuta kuin uudestaan Öitä!!!