Sieltä se taas iski, tietokonetietämättömyys väärän nappulan alaspainamisen muodossa.. Onneksi olen sentään NIIN TOTAALISEN surkea tän koneen kanssa ollut jo aiemminkin, että olen joutunut palauttamaan asetuksia useammankin kuin kerran-kaksi. Joten hetken mietittyäni oikea väylä löytyi, ja palautin pari tuntia vanhat asetukset takaisin.. Siis painoin jotain nappulaa sillai, että kun sen jälkeen koitin kirjoittaa, tää vaan piippaili ja oli tosi hidas eikä suostunut kirjoittaan ennenkuin oli painanut  nappuloita ikuisuuden.. Ainut iso harmi tässä oli, että olin kirjoittanut pitkät pätkät tästä päivästä, ja onnistuin hukkaamaan ne siinä tohinassani. Mega-HöH!!!

Mutta tähän päivään palatakseni, jotain kivaakin! Mun "ongelmani" ei olekaan enää niin iso ongelma, kuin mitä se vielä eilen ja toissapäivänä oli. Nyt hoidossa olivat puolittaneet "ongelmani" ruoka-annokset, ja dadaa, pikkuinen söi reippaasti kuten muutkin.. Ei sille mitään voi jos on saanut mini-geenit, niin sitä sitten on vähän pikkuisempi kuin muut ikäisensä. Eikä välttämättä jaksa syödä ihan niin paljon kuin isompikokoisemmat ikätoverinsa.. Ääntä ja tahtoa lapselta löytyy, eli varmasti sanoo jos haluaa lisää ruokaa! Iso helpotus!!

Kiva päivä muutenkin, töissä oli tuloksellista meininkiä, ja illalla keskityin lapsiin täysin. Sain päähäni tehdä kaikille lapsille kasvomaalauksia, ja hienosti meni aika!! Lapset olivat ihan tohkeissaan ja pienin kysyi, mennäänkö me nyt naamiaisiin.. Sanoin, että ei, hassutellaan ihan muuten vain!!

Pitäis muutenkin alkaa taas "taiteilu". Pari tilaustakin olis odottamassa, mitään en ole luvannut aikataulusta, mutta kiva olis jos jouluksi ehtisin.. Saa siitäkin maitorahat,ja mukavaakin se on, mutta kynnys aloittaa pitkän tauon jälkeen on aina suuri.. Kyllä se sitten kun vauhtiin pääsee!!

Koti on kuin ydinpommin jäljiltä, mutta onhan tässä tuleva viikonloppu aikaa siivoilla.. Vaikka kyllä sitä mielellään muutakin tekis!! Jos nyt ainakin loput puut pinois liiteriin, ja vaikka leipois jotain?? Onkohan taas "isot suunnitelmat ja pienet teot"-mallin viikonloppu tulossa.. tuli vaan mieleeni kun itseäni kuuntelen.. Ei olis eka kerta.. Voishan sitä vaan käpertyä oman kullan kainaloon, ottaa lapset viekkuun ja ottaa rennon laiskasti pari päivää.. Lenkille kyllä täytyis vääntäytyä. Ei tästä laihduttamisesta muuten tule mitään!!

 Mutta nyt uni vetää puoleensa kuin hehtaarin magneetti, eikä tähän aikaan auttais enää paljon tapella vastaan!!

Mulla on käynyt teitä lukijoita jo jotain 80kpl, tosi kivasti!! Jotensakin kivempi kirjoitella, kun nämä eivät jää vain pöytälaatikkoon!! Kommentoikaa vaan, jos kommentoitavaa tulee mieleen, kiva on niitä lukea!!! Kauniita unia!!