Uusin pohjani on "sohvapotun pohja". Tosi nätti!! Kokeilen ja etsin sitä omimmalta vaikuttavaa pohjaa.. Ihanaa kun on ihmisiä, jotka auttaa meitä miunlaisia tietokonetiedottomiakin näissä tällaisissa asioissa!!! Kiitos suuri ja lämpöinen teille sellaisille!!!

Päätin, etten tänään kuin ihan lyhköisesti käy täällä, pari-kolme riviä ja muutama kaupanpäällinen oli suunnitelmissa, mutta täällähän minä vieläkin. Lisäsin pari kivanoloista blogia tuohon omaan laatikkoon, näyttäisi olevan ihan mahottoman herkullisia ruoka&leivonta ohjeita nuilla kahella ekalla. Lisään siihen sitten lisää itseäni kiinnostavia blogeja kun sellaisia löydän!! Ja niitähän varmasti on paljon!

Puolessa kuussa saan taas minäkin leipoa ja pitää pienet juhlat!! Leipominen on tosi kivaa ja rentouttavaa puuhaa!!! Liian vähän sitä kuitenkin tekee..  Nälkää pukkaa, liian kauan selailin ruokaohjeita, pitihän tämä arvata.. Jospa oikein lujaa juoksisin sänkyyn, ehkä onnistuisin ohittamaan keittiön pysähtymättä... :-) Let´s kokeilemaan! Huomenna infoa taas huomisen asioista!