Meni yö aika katkonaisesti.. Nuorimmaiset heräilivät vuoron perään, Tytöllä oli korkea kuume ja pojalla kurkunpääntulehdus. Aamu meni pitkälle aamupäivään neuvolassa, kun jonotettiin mulle sairaslomaa ja samalla onneks ehdittiin jonotuksen lomassa piipahtamaan hammashuoltajan paikkeille näyttään neidin hampaita, joita on valitellut vuoroin että kutittaa ja vuoroin että tuntuu ilkeelle/sattuu. Nähtävästi sieltä on rautahampaat tulossa ylös, ja se aiheuttaa ikäviä tuntemuksia.. Käytiin vielä kaupassa ostaas keltasta jaffaa, auttaa se sitten tai ei, mutta jonkinoloinen psykolooginen vaikutus sillä ainakin on tauteihin, kun se oloa tuntuu helpottavan. Meillä koitetaan aika harvoin juoda limppareita, joten kun sitä kipeenä saa suurinpiirtein lipitellä niin paljon kun haluaa, kyllähän se oloa kummasti kohentaa. Ja uskon, että kun mieli on korkealla surkeesta fyysisestä olosta huolimati, paraneekin nopeampaa! Ja onhan se nestetasapainoilun kannaltakin ihan suotavaa VARSINKIN kuumeessa juoda mahd. paljon!!

Huomenna tulee puukuorma, ja pitäis puumyyjää varten jaksaa jotain leipoa. Siivotakin vois vähän, onneks meillä ei ole kauheaa kaaosta (ihme..), mutta tuo 3D-askartelu on senkin takia hyvä harrastus, että on ihan PAKKO imuroida usein... sitä pientä paperisilppua kun löytyy vähän joka paikasta, kun lasten kanssa leikkaillaan kuvia.. Ja parempi se niin onkin, että silloin kun leikellään, ei tarvi stressata roskista, vaan kaikki tietää, että kun homma lopetetaan, lopuks imuroidaan. Eikä sitä yleensäkään pelkästään niitä roskia imuroi, vaan muualtakin samalla vaivalla..

Huomiseks ruuaks ajattelin tehdä karjalanpaistia ja perunoita, tänään ollaan vaan naahittu mitä ollaan löydetty. Eipä meillä kellään ole kovin nälkä ollutkaan. Jääkaapissa on jotain äkkinäistä, jota voi lämmittää kun nälkä iskee.

Tytöllä taitaa taas kuume nousta, kun kuulemma alkoi paleltaa.. Laitoin lastenhuoneen pönttöuuniin tulet, voi sitä vähän pöyhäyttää, vaikka ei täällä vielä mikään kauhean viileä kyllä oo. Illemmalla laitan alakerran uunit lämpeemään, saa huomenna olla lämmitystouhuista vapaana. Haetaan äitee linja-autoasemalta ja sit mun täytynee josain vaiheessa käydä työmaalla katsastaas tietokonehommat. Siellä on huomenna asennuspäivä, ja olis kuulemma hyvä jos kerkiän/pääsen kuunteleen pienen perehdytyksen. Eiköhän se luonnaa. Autokin pitäis hakea torstaita varten. Onneks ei ole mikään miljoona-ajettu kuorma-auton raakkile tällä kertaa!!