Olen koittanut siivoilla kovasti, huomenna on tulossa kiinteistövälittäjä meille arvioimaan tän talon arvon. Olen leikannut nurmikon, siivoillut kaikki 3 kerrosta.. joo, tai siis en ihan vielä, huomiselle jäi vielä imurointi ja jotain pientä "säätöä".. Pitäis koittaa saada tämä koti mahdollisimman avaraksi ja siistiksi, silloin tietysti on mahdollista saada parempi arvio!

Kiva olo, kun on saanut aika paljon tehtyä! On toivoa saada ensi viikolla otettua enemmänkin loman kannalta, kun eivät nuo tekemättömät työt paina niin kovasti!! Kortteja olen kyllä aina vähän joka ilta tehnyt, enkä meinaa tehdä poikkeusta tänäkään ehtoona=)

Laitoin eteisen seinälle yhden oman tauluni, se on ollut moooonta vuotta jo varastossa. Nyt sille löytyi paikka, saas nähdä mikä on Miehen mielipide, kun hän tulee kotiin! Ihanasti hän kyllä kannustaa minua tässä piirtelyharrastuksessani, mutta onneksi hän myös omaa tosi hyvän sisustus-silmän, joten pian kuulen sopiiko tuo taulu just tuohon paikkaan. Rappukäytävässä on yksi tauluni, ja yläkerrassa neljä. Harmittavan vähän on jaksanut/pystynyt keskittymään piirtämiseen viime aikoina. Muksuista pitäis piirtää muotokuvat, ne meinataan laittaa sitten kans rappukäytävän seinälle, sitten jos/kun valmistuvat... =) Ideana on, että sekaan tulis lisäksi tilanne ym. valokuvia  (eläköön digikamerat ja mahdollisuus räpsiä kuvia lähes rajattomasti!!) lapsista ja koko perheestäkin!! Voipi kyllä olla että nuo muotokuvapiirrokset eivät valmistu enää tämän kodin seinälle, mutta sen seuraavan kodin seinälle sitten! ...Sitten joskus...

Mutta nyt niiden korttien kimppuun, ja sit nukkumaan, että huomenna jaksaa herätä ajoissa jatkamaan aherrusta!!

Öitä!